Foto – Karīna Miezāja

Omlete ar spinātiem un jaunajām nātrītēm 0

Sastāvdaļas – 2 olas, sīpols, ķiploka daiviņa, sauja spinātu un nātru (nātres plaucētas), olīveļļa cepšanai, šķipsniņa sāls, malti melnie pipari, 2 ēdamkarotes piena vai ūdens, redīsi, dilles, lociņi, mikrozaļumi.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas sakuļ ar pienu, pievienojot sāli un maltus melnos piparus. Pannā uzkarsē ēdamkaroti eļļas, 2 – 3 min apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno spinātus, nātres un maisot pacep vēl 2 – 3 min. Pārlej olu masu, uzliek vāku, samazina liesmu un cep, līdz omlete paceļas. Pasniedz ar ripiņās sagrieztiem redīsiem un smalcinātiem zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.