Foto – Karīna Miezāja

Omlete ar spinātiem un jaunajām nātrītēm 0

Sastāvdaļas – 2 olas, sīpols, ķiploka daiviņa, sauja spinātu un nātru (nātres plaucētas), olīveļļa cepšanai, šķipsniņa sāls, malti melnie pipari, 2 ēdamkarotes piena vai ūdens, redīsi, dilles, lociņi, mikrozaļumi.

Reklāma
Reklāma
10 nopietni brīdinājuma signāli, ka tavām aknām ir vajadzīga palīdzība
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
ASV prezidenta Donalda Trampa sacītais par Putinu nepārsteidz! Šos vārdus viņš jau vienreiz teica…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas sakuļ ar pienu, pievienojot sāli un maltus melnos piparus. Pannā uzkarsē ēdamkaroti eļļas, 2 – 3 min apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno spinātus, nātres un maisot pacep vēl 2 – 3 min. Pārlej olu masu, uzliek vāku, samazina liesmu un cep, līdz omlete paceļas. Pasniedz ar ripiņās sagrieztiem redīsiem un smalcinātiem zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.