Foto-recepti.kz

Omlete ar spinātiem un mazsālītu lasi 0

Sastāvdaļas – 400 g saldētu spinātu lapu, 4 olas, 50 ml piena, sāls, mazsālīta laša šķēlītes, tējkarote olīveļļas vai sviesta.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu
Kokteilis
Ralfs Eilands atklāj kopā ar Lauri Reiniku ilgi glabātu noslēpumu 1
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Lasīt citas ziņas

Sakarsētā pannā ieliet eļļu vai sviestu, likt sasalušos spinātus un maisīt, kamēr karstumā atkūst. Pēc tam 10–15 minūtes uz vidējas uguns ļaut spinātiem sutināties, kamēr iztvaiko viss ūdens.

Kamēr spināti gatavojas, sagriezt lasi šķēlītēs un izlikt uz šķīvja.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķā traukā sakult olas ar pienu un sāli līdz viendabīgai masai.

Tiklīdz spinātiem ūdens ir iztvaikojis, pannā pievienot sakultās olas. Ar lāpstiņu pacelt spinātus, lai olu kultenis tiek arī zem tiem. Pannu apsegt ar vāku un cept līdz gatavībai 3–5 minūtes.

Gatavo omleti sadalīt pa porcijām un likt uz šķīvjiem kopā ar laša gabaliņiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.