Foto-recepti.kz

Omlete ar spinātiem un mazsālītu lasi 0

Sastāvdaļas – 400 g saldētu spinātu lapu, 4 olas, 50 ml piena, sāls, mazsālīta laša šķēlītes, tējkarote olīveļļas vai sviesta.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Sakarsētā pannā ieliet eļļu vai sviestu, likt sasalušos spinātus un maisīt, kamēr karstumā atkūst. Pēc tam 10–15 minūtes uz vidējas uguns ļaut spinātiem sutināties, kamēr iztvaiko viss ūdens.

Kamēr spināti gatavojas, sagriezt lasi šķēlītēs un izlikt uz šķīvja.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķā traukā sakult olas ar pienu un sāli līdz viendabīgai masai.

Tiklīdz spinātiem ūdens ir iztvaikojis, pannā pievienot sakultās olas. Ar lāpstiņu pacelt spinātus, lai olu kultenis tiek arī zem tiem. Pannu apsegt ar vāku un cept līdz gatavībai 3–5 minūtes.

Gatavo omleti sadalīt pa porcijām un likt uz šķīvjiem kopā ar laša gabaliņiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.