Foto – Aija Geida

Pakoras – banānu gabaliņi mīklā. Gards našķis! 0

Sastāvdaļas (3–4 porcijas)

• 7 banāni
• 125 g kviešu miltu
• 180 ml piena
• ½ tējkarotes kanēļa
• 100 g pūdercukura
• ēdamkarote citrona sulas
• šķipsniņa sodas
• eļļa fritēšanai

Pagatavošana.

Kokteilis
Trīs zodiaka zīmes, kas decembrī saņems īpaši “brangas” prēmijas
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Lietotas automašīnas, kuras nevajadzētu iegādāties: eksperts norāda uz trim neuzticamiem modeļiem
Lasīt citas ziņas

Kviešu miltus sajauc ar sodu un kanēli. Pielej pienu, citrona sulu un gatavo mīklu.

Banānus nomizo un sagriež 5–6 daļās. Uzkarsē eļļu. Pirms cepšanas jāpārliecinās, vai ir atbilstīga eļļas temperatūra. Ja eļļā ielikts mazs mīklas gabaliņš peld pa apakšu, tā ir pārāk auksta, bet, ja uzšaujas gaisā, – par karstu. Gabaliņam jāuzpeld lēnām, it kā griežoties dejā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katru banāna gabaliņu apviļā mīklā un cep zeltaini brūnu. Ar putu karoti izņem un noliek caurdurī, lai notek liekā eļļa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

! Svarīgi izvēlēties kvalitatīvu neitrālas garšas augu eļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.