Panētas cūku ausis. Foto – Karīna Miezāja

Panētas cūku ausis ar gurķu-ķiploku mērcīti 0

Sastāvdaļas – cūku ausis, rīvmaize, eļļa.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai 1
Kokteilis
Spēj iejusties otra cilvēka ādā: tiek uzskatīts, ka šajos četros datumos dzimst visempātiskākie cilvēki
Kokteilis
“70% no viesiem neieradās uz manu modes skati!” Didrihsone nosoda uzpirktos influencerus 4
Lasīt citas ziņas

Marinādei – majonēze, ķiploks, dilles, malti melnie pipari, sāls.

Mērcītei – majonēze, marinēts gurķis, ķiploks, malti melnie pipari, sāls.

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Svaigas, nomazgātas cūku ausis vāra divas līdz trīs stundas, līdz mīkstas. Sagriež strēmelēs, pārlej ar marinādi, kas gatavota no majonēzes, ķiploka, sakapātām dillēm, maltiem melnajiem pipariem un sāls. Šajā marinādē patur pusstundu līdz stundu. Marinētās strēmeles apviļā rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā, līdz kļūst zeltainas un kraukšķīgas. Pasniedz ar mērcīti, ko gatavo, majonēzei pievienojot sakapātu marinētu gurķi, ķiploku, maltus melnos piparus un mazliet sāls. Rotā ar zirņu dīgstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.