Panētas cūku ausis. Foto – Karīna Miezāja

Panētas cūku ausis ar gurķu-ķiploku mērcīti 0

Sastāvdaļas – cūku ausis, rīvmaize, eļļa.

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
“Visa sajūsma beigsies, kad tur notrieks pirmo gājēju…” Cilvēki publiski sāk vērtēt jaunāko Rīgas domes veikumu
Lasīt citas ziņas

Marinādei – majonēze, ķiploks, dilles, malti melnie pipari, sāls.

Mērcītei – majonēze, marinēts gurķis, ķiploks, malti melnie pipari, sāls.

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Svaigas, nomazgātas cūku ausis vāra divas līdz trīs stundas, līdz mīkstas. Sagriež strēmelēs, pārlej ar marinādi, kas gatavota no majonēzes, ķiploka, sakapātām dillēm, maltiem melnajiem pipariem un sāls. Šajā marinādē patur pusstundu līdz stundu. Marinētās strēmeles apviļā rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā, līdz kļūst zeltainas un kraukšķīgas. Pasniedz ar mērcīti, ko gatavo, majonēzei pievienojot sakapātu marinētu gurķi, ķiploku, maltus melnos piparus un mazliet sāls. Rotā ar zirņu dīgstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.