Foto – Shutterstock

Pankūkas ar šķiņķi sātīgam launagam 0

Sastāvdaļas – 2 olas, 2 ēd. k. cukura, 1 tējkarote sāls, 1 glāze miltu, 2 glāzes piena.

Reklāma
Reklāma
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
Sapnis, ne dzīve! Eksprezidenta Vējoņa pensija liek izbrīnā ieplest acis
VIDEO. Nekādas līdzjūtības! “Ryanair” pasažiere nokrīt ceļos un raud, jo viņai liegta iekāpšana lidmašīnā 12
Lasīt citas ziņas

Pildījumam – 200g šķiņķa, 100g siera, zaļumi.

Pagatavošana.
Traukā sasit divas olas, pievieno šķipsniņu sāls un pielej nedaudz piena, tad ieber miltus, samaisa un pielej atlikušo pienu. Visu kārtīgi samaisa. Uz sakarsētas pannas cep lielās pankūkas. Pildījumam smalki sagriež šķiņķi un zaļumus, pievieno sarīvētu sieru, sastāvdaļas samaisa. Sagatavoto pildījumu klāj pankūkās, pankūkas satin rullīšos, liek cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, lai izkausētu sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.