Pankūku tortīte ar ogu mērci 0

Sastāvdaļas – 20 plānās pankūkas, 300 g saldā krējuma (30%), 300 g cukura, ķirši (vai jebkuras citas ogas, der gan svaigas, gan saldētas).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Izcep plānās pankūkas.

Nākotnes cilvēki paliks bez matiem un zaudēs četras ķermeņa daļas
Veselam
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Eiropieši pirmdien sēdēs aiz durvīm – situācija draudīga; Tramps dod mājienu, kurā pusē nostājies 122
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu un 200 g cukura sakuļ stingrās putās.

Traukā liek pankūkas pa vienai citu uz citas un katru pārsmērē ar saldo krējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nosmērē arī sānus pankūku tortei ar sakulto putukrējumu un torti liek ledusskapī uz stundu, lai viss sasūcas un atdzesējas.

Gatavo ogu mērcīti. Ķiršus ar atlikušo cukuru sablenderē. Masu lej mazā katliņā un uz mazas liesmas karsē 30 minūtes. Noņem putas kā ievārījumam. Pirms pasniegšanas atdzesē. Pārlej torti ar mērcīti, rotā ar veselām ogām.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.