Foto-Fotolia

Paprikas un gurķu salāti ziemai – garda piedeva gaļas ēdieniem 0

Sastāvdaļas
1 kg gurķu
2 paprikas
1 liels sīpols
200 ml ūdens
100 ml galda etiķa
100 g cukura
1 ēdamkarote sāls
1 ēdamkarote sinepju sēkliņu

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej 200 ml ūdens, pievieno etiķi, cukuru, sāli, sinepju sēkliņas un sagrieztus sīpolus, pavāra kādas 5 minūtes. Tad liek strēmelītēs vai kubiņos sagrieztus gurķus un papriku un karsē 20 minūtes. Salātus karstus pilda burkās un aizskrūvē vāciņu.

!!! Garda piedeva gaļas ēdieniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.