Foto-Fotolia

Paprikas un gurķu salāti ziemai – garda piedeva gaļas ēdieniem 0

Sastāvdaļas
1 kg gurķu
2 paprikas
1 liels sīpols
200 ml ūdens
100 ml galda etiķa
100 g cukura
1 ēdamkarote sāls
1 ēdamkarote sinepju sēkliņu

Reklāma
Reklāma
Traģēdija Brunavas pagastā: advokāts skaidro Modra Konovalova suņu nošaušanas tiesisko aspektu 1
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej 200 ml ūdens, pievieno etiķi, cukuru, sāli, sinepju sēkliņas un sagrieztus sīpolus, pavāra kādas 5 minūtes. Tad liek strēmelītēs vai kubiņos sagrieztus gurķus un papriku un karsē 20 minūtes. Salātus karstus pilda burkās un aizskrūvē vāciņu.

!!! Garda piedeva gaļas ēdieniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.