Foto-Fotolia

Paprikas un gurķu salāti ziemai – garda piedeva gaļas ēdieniem 0

Sastāvdaļas
1 kg gurķu
2 paprikas
1 liels sīpols
200 ml ūdens
100 ml galda etiķa
100 g cukura
1 ēdamkarote sāls
1 ēdamkarote sinepju sēkliņu

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Šausmas Ropažu novadā: “Airbnb” viesi izdemolē viesu māju un apdraud saimnieku dzīvību 3
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej 200 ml ūdens, pievieno etiķi, cukuru, sāli, sinepju sēkliņas un sagrieztus sīpolus, pavāra kādas 5 minūtes. Tad liek strēmelītēs vai kubiņos sagrieztus gurķus un papriku un karsē 20 minūtes. Salātus karstus pilda burkās un aizskrūvē vāciņu.

!!! Garda piedeva gaļas ēdieniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.