Foto-Baiba Buceniece

Parfē – lielisks saldēdiens! 0

Sastāvdaļas: Olas, saldais krējums, citrons, saldētas ogas – avenes, zemenes, cukurs. Mērcei: rabarberi, cukurs, svaigs baziliks.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievienojot rīvētu citrona miziņu. Atsevišķi vienā traukā puto saldo krējumu, otrā – olu baltumus. Putukrējumam pamazām pievieno saputotos olu dzeltenumus, beigās – olbaltumu. Liek formiņās, kurās ievieto arī veselas svaigas vai saldētas ogas. Mērci gatavo šādi: sagrieztus rabarberus aptuveni 10 min sautē kopā ar ingveru tā, lai saglabājas veseli gabaliņi. Kad mērce gatava, klāt liek sakapātu baziliku un rīvētu citrona miziņu. Rotā ar svaigām zemenēm un bazilika lapiņām.

 

Gatavoja bāra restorāna “Āķis” pavāre Ligita Meirēna

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.