Ko par to saka zinātne? 32

Bet ko gan nozīmē šie briesmīgie vārdi, kas var izraisīt šausmas pat rūdītā skeptiķī? Vai varētu būt, ka pareģe domājusi jaunu Kristus atnākšanu? Tomēr pareizticīgā tradīcija noraida šādu ideju. Jo neviens mirstīgais nevarot zināt precīzu datumu. Un to nezina neviens, pat eņģeļi ne. Uz šo jautājumu var atbildēt tikai Augstākais.

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
Lasīt citas ziņas

Par ko tad runāja svētā Matrjona? Palīgā nāk zinātnieki astronomi. Pēc viņu rīcībā esošajiem datiem, kas balstīti ilggadīgos novērojumos, 2017. gada 10. februārī pasaules gals var iestāties tāpēc, ka Zemei tuvojas milzīga komēta.
Un ir liela iespēja, ka tā varētu sadurties ar mūsu planētu. Tādā gadījumā postījumu apmērs būtu milzīgs. Vai tiešā svētā Matrjona būtu pareģojusi divi debess ķermeņu sadursmi? Viennozīmīgi atbildēt ir ļoti grūti.
Bet, turpinot pētīt svētās pareģojumus, jāatzīmē, ka tiem bija arī otrā daļa. Tajā teikts: “Visi mirušie pēc tam augšāmcelsies. Un sāksies jauna dzīve. Un būs tā ne tāda, kā iepriekšējā. Bet kļūs daudz labāk. Un mīlēs cilvēki Dievu un mīlēs sevi.”

Galvenais, ko norādīja Matrjona Stoļičnaja: ticība glābs no bojāejas. “Cik žēl man cilvēku, kuri nodzīvos līdz pēdējām dienām. Tas laiks būs skarbs un briesmīgs. Pienāks diena, kad cilvēces priekšā noliks gabalu maizes un krustu un liks izvēlēties. Bet tikai cilvēki, kas tic no visas sirds, atradīs izeju un izvēlēsies savu īpašo un trešo ceļu.” Tiem, kas izvēlēsies krustu, bet paliks bez ēdiena, nevajag krist izmisumā. Māmuļa vēstīja: “Ņemiet zemi, izveidojiet nelielu lodīti un sāciet lūgt Dievu. Apēdiet to un jutīsiet sātu. Dievs neatstās savus bērns.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Kā redzam, gaidāms sarežģīts laiks. Vai pasaules gals patiesi būs 2017. gadā – grūti atbildēt, un to parādīs tikai laiks. Māmuļa Matrjona sacīja, ka galvenais ir lūgšanas, tad arī dzīve nokārtosies un cilvēki iemīlēs viens otru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.