Pašgatavotas rafaello konfektes ar zemenēm 1

Sastāvdaļas – glāze miltu, 200 g zemeņu, 1 ola, 5 ēdamkarotes cukura, 30 g sviesta, 250 g biezpiena, rīvmaize, kokosrieksta skaidiņas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
“Katastrofa, kuras priekšā nobālēs 1941. gads,” ārsts-spīdzinātājs bailēs brīdina Krievijas armiju 3
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
Lasīt citas ziņas

Olu sakuļ ar cukuru un, turpinot kulšanu, pievieno sviestu un biezpienu.

Pēc tam masai pievieno miltus un visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

No gatavās mīklas ņem nelielas piciņas un veido nelielus plācenīšus. Vidū ieliek veselu zemeni un plācenīti saripina bumbiņā tā, lai zemene būtu iekšpusē. Ja līp pie rokām, rokas iesmērē ar miltiem.

Gatavās bumbiņas met vārošā ūdenī un, kad tās uzpeld virspusē, vāra vēl 3 minūtes. No katliņa gatvās bumbiņas izķeksē ar putukaroti.

Uzvārītās bumbiņas apviļā rīvmaizes un kokosrieksta skaidiņu maisījumā.

Pasniedzot rotā ar svaigām zemenēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.