Foto-Aija Geida

Pašgatavots saldējums ar muskatriekstu 0

Sastāvdaļas – 2 tējkarotes svaigi malta muskatrieksta, 500 ml saldā krējuma, 300 g kondensētā piena (ar cukuru), mērce pārliešanai.

Pagatavošana.

Kokteilis
Viņi to nevienam nesaka, bet… Kādi ir katras zodiaka zīmes pārstāvju lielākie noslēpumi?
“Varbūt saņēmu rēķinu par “Staro Rīga” izgaismošanu?!” Sievietes milzīgais elektrības rēķins raisa iztēli 49
Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Lasīt citas ziņas

Saldajam krējumam pieber maltu muskatriekstu un saputo stingrās putās. Tad pievieno kondensēto pienu ar cukuru un puto līdz putukrējuma konsistencei. Liek saldētavā un sasaldē, vairākas reizes apmaisot.

Pēc 4–6 stundām, kad saldā masa sasalusi, traukā kārto saldējuma bumbas un pārlej ar mērci.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad saldējot masa kļuvusi stingrāka, garšas dažādošanai var iemaisīt rupjmaizes rīvmaizi un dzērveņu vai upeņu ievārījumu (tad pasniedz bez mērces).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.