Foto-Aija Geida

Pašgatavots saldējums ar muskatriekstu 0

Sastāvdaļas – 2 tējkarotes svaigi malta muskatrieksta, 500 ml saldā krējuma, 300 g kondensētā piena (ar cukuru), mērce pārliešanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
“Viņam sāk šķist, ka drīkst atļauties visu!” Sabiedrība pamatīgi iekarsusi, diskutējot par Oskara Zeizas aizturēšanu
Lasīt citas ziņas

Saldajam krējumam pieber maltu muskatriekstu un saputo stingrās putās. Tad pievieno kondensēto pienu ar cukuru un puto līdz putukrējuma konsistencei. Liek saldētavā un sasaldē, vairākas reizes apmaisot.

Pēc 4–6 stundām, kad saldā masa sasalusi, traukā kārto saldējuma bumbas un pārlej ar mērci.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad saldējot masa kļuvusi stingrāka, garšas dažādošanai var iemaisīt rupjmaizes rīvmaizi un dzērveņu vai upeņu ievārījumu (tad pasniedz bez mērces).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.