Vairāk “viļņu” 1

Tieši viļņi mūsu platuma grādos ir izplatītākais pirkstu nospiedumu veids. Tādi cilvēki parasti ir apveltīti ar mierīgu raksturu, saticīgi un ar līdzsvarotu psihi. Par tādiem skolā teica: “stabils vidusmērs”. Zvaigznes no debesīm nenes, bet arī šaubīgās avantūrās neielaižas, viegli saprotas ar cilvēkiem, tomēr nav kompānijas dvēsele, uztur vienmērīgas attiecības ar draugiem un kolēģiem, vairāk orientējas uz ģimeni.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

Starp “viļņu cilvēkiem” ir vairāk pakalpojumu jomas pārstāvju: stilisti, frizieri, vizāžisti, personīgie asistenti, floristi, konditori, dizaineri, mākslinieki ilustratori.

Nianses: Ja “viļņi” ir uz rādītājpirkstiem, cilvēks ir sabiedriskāks un gatavāks iesaistīties kolektīvos pasākumos, tāpat arī jūtīgāks un ievainojamāks.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja uz labās rokas “viļņu” vairāk nekā uz kreisās, cilvēks ir iekarsīgāks, bet viegli piedod pāridarījumus.

Tāpat arī otrādi: vairāk “viļņu” uz kreisās rokas liecina, ka cilvēks neapvainojas par niekiem, savukārt, ja reiz apvainojies, piedošanu izpelnīties nebūs viegli.

“Viļņi” uz īkšķiem liecina, ka cilvēks vienmēr uzstāj uz savu un reizēm pat neieklausās saprātīgos argumentos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.