Foto: Aija Geida

Pasta ar lupstāju un sieru 0

Sastāvdaļas
• 400 g spageti makaronu
• 80 g parmezāna siera
• 150 g Ricotta siera
• 75 ml saldā krējuma
• cukīni
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 ķiploka daiviņas
• 3 lupstāja zariņi
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ¾ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cukīni sagriež šķēlītēs. Ķiploku un lupstāja zariņus smalki sakapā. Parmezāna sieru sarīvē uz smalkās, Ricotta sieru – uz rupjās rīves. Katlā uzvāra ūdeni, pieber makaronus un vāra 8–10 minūtes, līdz tie mīksti. Nokāš.

Pannā uzkarsē eļļu, pieliek cukīni, sāli, ķiploku un maltus melnos piparus. Apcep dārzeņus, līdz tie mīksti. Pievieno sakapātu lupstāju un samaisa. Karstiem makaroniem pieliek apcepto kabaci, abu veidu sierus, saldo krējumu un samaisa. Mazliet uzkarsē un atstāj uz piecām minūtēm, lai makaroni vēl nedaudz piebriest un garšas sajaucas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.