Foto: Aija Geida

Pasta ar lupstāju un sieru 0

Sastāvdaļas
• 400 g spageti makaronu
• 80 g parmezāna siera
• 150 g Ricotta siera
• 75 ml saldā krējuma
• cukīni
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 ķiploka daiviņas
• 3 lupstāja zariņi
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ¾ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cukīni sagriež šķēlītēs. Ķiploku un lupstāja zariņus smalki sakapā. Parmezāna sieru sarīvē uz smalkās, Ricotta sieru – uz rupjās rīves. Katlā uzvāra ūdeni, pieber makaronus un vāra 8–10 minūtes, līdz tie mīksti. Nokāš.

Pannā uzkarsē eļļu, pieliek cukīni, sāli, ķiploku un maltus melnos piparus. Apcep dārzeņus, līdz tie mīksti. Pievieno sakapātu lupstāju un samaisa. Karstiem makaroniem pieliek apcepto kabaci, abu veidu sierus, saldo krējumu un samaisa. Mazliet uzkarsē un atstāj uz piecām minūtēm, lai makaroni vēl nedaudz piebriest un garšas sajaucas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.