Paštaisītas konfektes no biezpiena 0

Sastāvdaļas – 200 g biezpiena (5%), 50 g valriekstu, 120 g cepumu (var izmantot “Selgas” cepumus vai citus pēc izvēles), 2–3 ēdamkarotes cukura, naža gals vanilīna, 10 g kakao pulvera.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Siliņa gatava lauzt izdienas pensiju veco kārtību: “Nevaram atļauties, ka prokurors 50 gados pamet darbu”
Kokteilis
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Biezpienu ar dakšiņu saspaida, pievieno cukuru un vanilīnu. Valriekstus ar cepumiem sablendē sīkās drupačās. Visu savieno un kārtīgi samaisa. Ar rokām veido nelielas bumbiņas un apvārta tās kakao pulverī. Gatavās bumbiņas uz vienu stundu ievieto ledusskapī. Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.