Paštaisītas konfektes no biezpiena 0

Sastāvdaļas – 200 g biezpiena (5%), 50 g valriekstu, 120 g cepumu (var izmantot “Selgas” cepumus vai citus pēc izvēles), 2–3 ēdamkarotes cukura, naža gals vanilīna, 10 g kakao pulvera.

Pagatavošana.

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Buratino tiks aprīts: Strelkovs no cietuma prognozē, ar ko beigsies “romāns” starp Vašingtonu un Kremli 49
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Lasīt citas ziņas

Biezpienu ar dakšiņu saspaida, pievieno cukuru un vanilīnu. Valriekstus ar cepumiem sablendē sīkās drupačās. Visu savieno un kārtīgi samaisa. Ar rokām veido nelielas bumbiņas un apvārta tās kakao pulverī. Gatavās bumbiņas uz vienu stundu ievieto ledusskapī. Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.