Foto – Shutterstock

Pastinaka un burkānu biezzupa ar pastinaka čipsiem 0

Sastāvdaļas
• 2 sīpoli
• 2 pastinaka saknes
• 3 burkāni
• 4 ēdamkarotes olīveļļas
• 800 ml buljona
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls
• Pastinaka čipsi pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus smalki sakapā. Pastinaku un burkānus sarīvē. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, tad pievieno burkānus, pastinaku un arī apcep. Pieber garšvielas un sāli. Uzlej buljonu un tvaicē, līdz dārzeņi mīksti, pēc tam sablendē.

! Ja vēlas zupai maigāku garšu, var pievienot 100 ml saldā krējuma un uzkarsēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.