Foto – Anda Krauze

Pašu cepti smilšu mīklas groziņi ar siera masu 0

Sastāvdaļas mīklai
• 100 g sviesta
• 185 g miltu
• 1 ola
• naža gals sinepju
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 133
“Vibrēja durvis un logi…” Iedzīvotāji ziņo, ka vietām Latvijā novērojuši kaut ko līdzīgu zemestrīcei
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 200 g burkānu
• 150 g siera
• 100 g majonēzes
• 2 olas
• 2 ķiploka daiviņas
• 10 g zaļumu

Pagatavošana.
Miltus izsijā, pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu, olu, sinepes, sāli un samīca. Mīklu ietin pārtikas plēvē un uz 30 minūtēm ieliek ledusskapī. Pēc tam plānā kārtiņā iespaida groziņos un cep +180 °C zeltaini brūnus. Atdzesē un liek pildījumu. Lai to pagatavotu, vārītus burkānus izberž caur sietu, vārītas olas un sieru sarīvē, ķiplokus sasmalcina. Visu sajauc ar majonēzi, liek konditorejas maisiņā un pilda groziņos. Rotā ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.