iIlustratīvs attēls.
iIlustratīvs attēls.
Foto no LA arhīva

Pašu gatavota marmelāde 0

Sastāvdaļas – 100 ml augļu sulas, 100 ml ūdens, 200 g cukura, 20 g želatīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Želatīnam uzlej augļu sulu un atstāj uzbriest. Katliņā ielej ūdeni, pievieno cukuru un uzvāra, pēc tam vēl vāra 3 minūtes, visu laiku maisot.

Katliņu noņem no uguns, pievieno uzbriedušo želatīnu. Maisa, kamēr viss ir izšķīdis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo maisījumu lej vēlamajās formiņās un liek ledusskapī, lai sarec.

Lai želeju būtu vieglāk izņemt no formiņas, to uz pāris sekundēm iemērc karstā ūdenī.

Pēc vēlmēm var apvārtīt cukurā.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.