iIlustratīvs attēls.
iIlustratīvs attēls.
Foto no LA arhīva

Pašu gatavota marmelāde 0

Sastāvdaļas – 100 ml augļu sulas, 100 ml ūdens, 200 g cukura, 20 g želatīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Želatīnam uzlej augļu sulu un atstāj uzbriest. Katliņā ielej ūdeni, pievieno cukuru un uzvāra, pēc tam vēl vāra 3 minūtes, visu laiku maisot.

Katliņu noņem no uguns, pievieno uzbriedušo želatīnu. Maisa, kamēr viss ir izšķīdis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo maisījumu lej vēlamajās formiņās un liek ledusskapī, lai sarec.

Lai želeju būtu vieglāk izņemt no formiņas, to uz pāris sekundēm iemērc karstā ūdenī.

Pēc vēlmēm var apvārtīt cukurā.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.