iIlustratīvs attēls.
iIlustratīvs attēls.
Foto no LA arhīva

Pašu gatavota marmelāde 0

Sastāvdaļas – 100 ml augļu sulas, 100 ml ūdens, 200 g cukura, 20 g želatīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mājas
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Kokteilis
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Paciente ar sūdzībām par galvassāpēm vēršas vairākās slimnīcās, taču pretī saņem vien nievājošu attieksmi – kā vēlāk izrādās, viņai diagnosticēta nopietna slimība
Lasīt citas ziņas

Želatīnam uzlej augļu sulu un atstāj uzbriest. Katliņā ielej ūdeni, pievieno cukuru un uzvāra, pēc tam vēl vāra 3 minūtes, visu laiku maisot.

Katliņu noņem no uguns, pievieno uzbriedušo želatīnu. Maisa, kamēr viss ir izšķīdis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo maisījumu lej vēlamajās formiņās un liek ledusskapī, lai sarec.

Lai želeju būtu vieglāk izņemt no formiņas, to uz pāris sekundēm iemērc karstā ūdenī.

Pēc vēlmēm var apvārtīt cukurā.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.