Foto: Fotolia

Pašu gatavots citronu liķieris 0

Sastāvdaļas
• 10 lielu citronu mizas
• 1 l degvīna
• 500 g cukura
• 500 ml ūdens

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sagrieztas citronu mizas aplej ar degvīnu, trauku noslēdz un novieto uz vienu diennakti tumšā vietā. Pēc tam izkāš un pievieno sīrupu, ko iegūst, puslitrā ūdens vārot 500 g cukura. Šķidrumu izkāš un pilda pudelēs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.