Foto: Fotolia

Pašu gatavots citronu liķieris 0

Sastāvdaļas
• 10 lielu citronu mizas
• 1 l degvīna
• 500 g cukura
• 500 ml ūdens

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sagrieztas citronu mizas aplej ar degvīnu, trauku noslēdz un novieto uz vienu diennakti tumšā vietā. Pēc tam izkāš un pievieno sīrupu, ko iegūst, puslitrā ūdens vārot 500 g cukura. Šķidrumu izkāš un pilda pudelēs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.