Foto-Aija Geida

Pavasara zaļumu salāti ar riekstiem un medu 0

Sastāvdaļas – 1 glāze sasmalcinātu gārsu lapiņu, ½ glāzes sasmalcinātu skābeņu, ½ glāzes sasmalcinātu ledus salātu, 50 g diļļu, 50 g sasmalcinātu riekstu (mandeles vai valrieksti); 1 ēdamkarote medus, 1 ēdamkarote augu eļļas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
“Pases pazudušas, iestrēguši Arābu Emirātos, būs jāmaksā 6000 eiro,” Didrihsone atklāj, ka nezina, kā tiks uz Latviju
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas uzmanīgi sajauc un izmaisa. Garšo eksotiski, labi der pie grilētiem ēdieniem vai krāsnī ceptiem jaunajiem kartupeļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.