
Foto-Aija Geida
Pavasara zaļumu salāti ar riekstiem un medu 0
Sastāvdaļas – 1 glāze sasmalcinātu gārsu lapiņu, ½ glāzes sasmalcinātu skābeņu, ½ glāzes sasmalcinātu ledus salātu, 50 g diļļu, 50 g sasmalcinātu riekstu (mandeles vai valrieksti); 1 ēdamkarote medus, 1 ēdamkarote augu eļļas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu
54
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols
5
“Pases pazudušas, iestrēguši Arābu Emirātos, būs jāmaksā 6000 eiro,” Didrihsone atklāj, ka nezina, kā tiks uz Latviju
Visas sastāvdaļas uzmanīgi sajauc un izmaisa. Garšo eksotiski, labi der pie grilētiem ēdieniem vai krāsnī ceptiem jaunajiem kartupeļiem.