
Foto-Aija Geida
Pavasara zaļumu salāti ar riekstiem un medu 0
Sastāvdaļas – 1 glāze sasmalcinātu gārsu lapiņu, ½ glāzes sasmalcinātu skābeņu, ½ glāzes sasmalcinātu ledus salātu, 50 g diļļu, 50 g sasmalcinātu riekstu (mandeles vai valrieksti); 1 ēdamkarote medus, 1 ēdamkarote augu eļļas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Vīriešiem un sievietēm ādas vēzis attīstās dažādās ķermeņa daļās: tam ir īpaši iemesli
5
Visas sastāvdaļas uzmanīgi sajauc un izmaisa. Garšo eksotiski, labi der pie grilētiem ēdieniem vai krāsnī ceptiem jaunajiem kartupeļiem.