Foto – Anda Krauze

Pavlovas kūka Annas Pannas gaumē 0

Sastāvdaļas – 4 olu baltumi, 220 g cukura, ½ tējkarote kukurūzas cietes, 1 tējkarote etiķa.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 21
Lasīt citas ziņas

Maskarpones krēmam – 250g g maskarpones, 150 ml saldā krējuma, 1 vaniļas pāksts.

Pagatavošana.

Krāsni uzkarsē līdz 120 grādiem. Lielā bļodā puto olas baltumus, pamazām pievienojot cukuru. Puto, līdz cukurs ir pilnīgi izkusis un izveidojušās stingras putas. Pievieno kukurūzas cieti un etiķi, tad maigi iemaisa. Olu masu pilda konditorejas maisiņā un izspiež uz papīra vienādus aplīšus vai kaudzītes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek cepties krāsnī uz 1 h. Tad izslēdz krāsni, kūciņas atstāj iekšā un krāsns durtiņas atstāj nedaudz pavērtas. Tikmēr pagatavo krēmu. Bļodā kopā saputo maskarponi, vaniļas sēkliņas un saldo krējumu, līdz iegūta krēmīga masa.

Kad pavlovas atdzisušas, tās dekorē ar krēmu un vasarīgām ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.