Foto: Freepik

Pēcsvētku atslodzei – maiga un viegla ķirbju krēmzupa 0

Pēc milzu svētku izēšanās, atslogojoša un maiga ķirbju zupiņa.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

400 g ķirbju

400 g kartupeļu

200 g burkānu

1 ēdamkarote sviesta

1 l ūdens

1,5 l piena

sāls un garšvielas pēc gaumes

Pagatavošana

“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Veselam
Šis ēdiens iedos tev enerģiju visai dienai: 12 ideāli ēdieni pret nogurumu
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Lasīt citas ziņas

Burkānus sarīvē, apcep sviestā, liek verdošā ūdenī, pieliek kubiņos sagrieztus kartupeļus un ķirbjus.

Uz lēnas uguns vāra, kamēr dārzeņi kļūst mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno sāli, garšvielas, pienu un uzvāra. Sablenderē.

Kartupeļu vietā var ņemt rīsus vai mannu. Ķirbjus var sarīvēt.

Garšai var pievienot nedaudz saldā krējuma un pasniegt ar apgrauzdētām ķirbju sēklām.

Recepti piedāvā videovirtuve.lv

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.