Ilustrācija – Kagaya

Dvīņi 0


Dvīņiem jāatceras senā gudrība, ka visiem labs nebūsi. Tāpēc jāpārskata ikdienas darbošanās un jānosaka prioritātes. Nav jāgaida, ka kāds no malas ieviesīs Dvīņu dzīvē kārtību vai organizēs viņa laiku. Augusta pēdējā nedēļā labvēlīgs laiks jaunu lietu uzsākšanai. Septembra pirmajā pusē jāizvairās slēgt līgumus un uzsākt jaunus darbus.

Reklāma
Reklāma

Vēzis

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Vēzim vislabāk atrast kādu klusu vietiņu, kur atpūsties un ļauties apcerei, jo pienācis laiks izprast sevi un to, kas patiešām ir vajadzīgs. No 9. septembra līdz 15. septembrim labs periods naudas un sirdslietu jautājumu kārtošanai. Var pamēģināt kaut ko jaunu sevis pilnveidošanā – jauna tēla veidošana, vaļasprieka izvēle vai SPA apmeklējums.

Lauva

Lauvas risinās dažādus jautājumus, kas skar partnerattiecības ģimenē un darbā. Der atcerēties, ka dusmas nav labākais padomdevējs. Tikšanos ar partneriem ieteicams organizēt sev patīkamā vidē dienas pirmajā pusē. Labvēlīgs laiks dažādu jautājumu risināšanai ir augusta pēdējā dekāde. Septembra pirmajā pusē jāatturas no līgumu slēgšanas un jaunu darbu uzsākšanas.

Jaunava

CITI ŠOBRĪD LASA

Jaunavai lēnām atgriežas spēki un vēlme darboties. Augusta beigās labvēlīgs laiks jaunu lietu uzsākšanai. Septembrī labāk pievērsties rūpīgai plānošanai un sagatavoties nākamajiem projektiem, bet darbu uzsākšanu atlikt uz septembra otro pusi. Vairāk uzmanības jāpievērš pašsajūtai un atpūtai. Jārūpējas, lai uzturā būtu produktu dažādība un regulāras ēdienreizes, jo var veidoties vielmaiņas un gremošanas traucējumi.

Svari

Svariem gada noslēguma cikls, tāpēc vairāk būs jūtams nogurums. Jārūpējas par veselību, jo enerģijas trūkuma dēļ var ātri saslimt. Ja iespējams, dienas darbi jāplāno ar iespējami mazāku slodzi. Vēlams apmeklēt relaksējošas un ķermeni atslābinošas procedūras. Svarīgākos darbus ieteicams plānot augusta nogalē un septembra sākumā. Iespējami negaidīti notikumi.

Skorpions

Skorpions jutīsies lieliski un būs gatavs jauniem izaicinājumiem. Ja viņš būs atklāts un patiess, tad draugi palīdzēs un atbalstīs. Līdz 11. septembrim ļoti labvēlīgs laiks dažādiem darījumiem un jaunu darbu uzsākšanai. Vēlams darbu apvienot ar atpūtu un doties kādā komandējumā, lai pilnveidotu savas zināšanas un gūtu jaunus iespaidus.

Strēlnieks

Strēlniekam pienācis laiks realizēt savus mērķus un ieceres. Jābūt uzmanīgiem ar finanšu darījumiem, jo var rasties zaudējumi. Septembra pirmajā pusē nav ieteicams aizņemties un aizdot naudu. Var risināt jautājumus, kas saistīti ar valsts iestādēm un darba devējiem.

Mežāzis

Mežāzim ieteicams paplašināt savu redzesloku, apmeklējot kursus, seminārus vai dodoties ceļojumā. Rūpīgi jāizvērtē savas finansiālās iespējas. Var kārtot dažādus juridiskos jautājumus. Iespējami notikumi, kas prasa ātru rīcību vai reakciju. Darījumiem veiksmīgāks ir augusts.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram pienācis laiks baudīt savas darbības augļus. Dažas lietas vai situācijas prasīs kardinālas pārmaiņas. Aktualizēsies jautājumi, kas jau kādu brīdi ir atlikti malā. Lai dzīvē ienāktu kas jauns, tam ir jābūt vietai, tāpēc var nākties šķirties no kādas pierastas lietas vai cilvēka. Viss notiekošais jāuztver ar sapratni, jo dzīve atrodas pastāvīgā mainībā.

Reklāma
Reklāma

Zivis

Zivis intuitīvi jutīs, ka viss notiek tā, kā viņas to gribētu. Tomēr nevajadzētu zaudēt modrību un visu atstāt pašplūsmā. Nenovērtējiet savus partnerus par zemu, jo viņu padoms un atbalsts jums būs vajadzīgs tuvākajā laikā. Vēlams papildināt zināšanas un celt profesionālo kvalifikāciju. Atpūtai ieteicams apmeklēt kādu mākslas pasākumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.