Foto – plufit.ru

Kā izcept gardas pekanriekstu maizītes. Fotorecepte! 0

Sastāvdaļas
kārtainā mīkla 2 mīklas kārtām
2 ēdamkarotes sviesta
1/4 glāzes cukura
1/2 glāzes brūnā cukura
2 ēdamkarotes kanēļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosaucis 10 politiķus, kuru pieļautās kļūdas būtiski ietekmējušas Latvijas politisko un ekonomisko situāciju 137
Kokteilis
Viņi dzīvo, lai piedzīvotu! 10 vārdu īpašnieki, kuros mīt nepiesātināms ceļotāja gars
Kokteilis
Šlesers neslēpj pārsteigumu – kādā Jūrmalas klubā viņš saņēmis negaidītu dāvanu ar īpašu uzrakstu 12
Lasīt citas ziņas

Otrai kārtai:
12 ēdamkarotes atdzesēta sviesta
1/2 glāzes brūnā cukura
1/2 tējkarotes sāls
1 glāze pekanriekstu

Pagatavošana.
1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Mīklu pirms izmantošanas jāpatur 20 minūtes.
2. Mīklu sadala divās daļās un katru izklāj uz virsmas, kas apkaisīta ar miltiem.
3. Katru pārklāj ar karoti sviesta.
4. Tāpat uz abām kopā uzber ceturtdaļglāzes cukura.
5. Uzber kopā abām mīklas daļām pusglāzi brūnā cukura, kas samaisīts ar kanēli.
6. Mīklu sarullē.
7. Sagriež katru mīklas rulli 6 gabaliņos.
8. Samaisa otrās kārtas sastāvdaļas, izņemot pekanriekstus, un ieliek formās.
9. Tad katrā ieliek riekstiņus, kādus 4-5 katrā formiņā.
10. Pa virsu pekanriekstiem liek mazās ruletītes.
11. Pārklāj formiņas ar cepampapīru vai foliju. Cep 25-27 minūtes, līdz kļūst zeltaini.
12. Atdzesē 2 minūtes, tad pagriež formiņu ar maizītēm uz leju, un izņem.

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.