Foto – Aija Geida

Pelēko zirņu salāti 0

Sastāvdaļas
• glāze pelēko zirņu
• neliela sarkanā paprika
• 3 skābēti gurķi
• 3 novārīti kartupeļi
• sīpols

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar, kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 42
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 250 ml skābā krējuma
• tējkarote mārrutku
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 0,5–1 tējkarote sāls

Pelēkos zirņus uz nakti izmērcē, nokāš mērcēšanas ūdeni, ber katlā, pārlej ar jaunu ūdeni un izvāra mīkstus. Papriku, kartupeļus, skābētos gurķus un sīpolu sīki sagriež. Pievieno atdzesētus novārītos zirņus un samaisa. Pagatavo mērci, sajaucot visas tai paredzētās sastāvdaļas. Pievieno salātiem un samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.