Foto – Anda Krauze

Pērļu kuskuss ar grillētu papriku, tomātiem un Mocarellu 0

Sastāvdaļas: 

1 ēdamkarote. extra virgin olīveļļa
400 grami pērļu kuskus (iepriekš novārīts, atdzesēts un mazliet apliets ar olīveļu, lai būtu irdens)
2 saujas ”baby”, jeb mazās spinātu lapas, sasmalcinātas rupjos gabalos.
300 grami dažādu krāsu ķiršu tomātu sagrieztu uz pusēm.
200 grami svaigas mocarellas, saplēstas pa škiedrai vai sagrieztas kubiņos.
200 grami grillētas papirkas – sagriezta strēmelēs
75 grami mandeļu skaidiņas.
1 sauja sakapātu pētersiļu lapu
1 sauja smalki sakapātu bazilika lapu
1 sauja smalki sakapātu piparmētru lapu
80ml extra virgin olīveļļas
2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
1/2 tējkarotes jūras sāls
1/4 tējkarotes svaigi malti melnie pipari

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Sajauciet visas sastāvdaļas kopā!
Labu apetīti!

Recepte no restorāna Innocent Cafe. Šefpavārs – Artūrs Oreinis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.