Foto – Anda Krauze

Pērļu kuskuss ar grillētu papriku, tomātiem un Mocarellu 0

Sastāvdaļas: 

1 ēdamkarote. extra virgin olīveļļa
400 grami pērļu kuskus (iepriekš novārīts, atdzesēts un mazliet apliets ar olīveļu, lai būtu irdens)
2 saujas ”baby”, jeb mazās spinātu lapas, sasmalcinātas rupjos gabalos.
300 grami dažādu krāsu ķiršu tomātu sagrieztu uz pusēm.
200 grami svaigas mocarellas, saplēstas pa škiedrai vai sagrieztas kubiņos.
200 grami grillētas papirkas – sagriezta strēmelēs
75 grami mandeļu skaidiņas.
1 sauja sakapātu pētersiļu lapu
1 sauja smalki sakapātu bazilika lapu
1 sauja smalki sakapātu piparmētru lapu
80ml extra virgin olīveļļas
2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
1/2 tējkarotes jūras sāls
1/4 tējkarotes svaigi malti melnie pipari

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Bīstams incidents gaisā: ASV prezidenta Donalda Trampa lidmašīna par mata tiesu izvairījusies no milzīgas katastrofas 31
Kamēr ukraiņu zeme mirkst asinīs, pavisam klusi un mērķtiecīgi pazemē jau rosās amerikāņi 101
Maģiski toņi: kura apģērba krāsa palīdz katrai zodiaka zīmei izskatīties vislabāk?
Lasīt citas ziņas

Sajauciet visas sastāvdaļas kopā!
Labu apetīti!

Recepte no restorāna Innocent Cafe. Šefpavārs – Artūrs Oreinis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.