Foto – Anda Krauze

Pērļu kuskuss ar grillētu papriku, tomātiem un Mocarellu 0

Sastāvdaļas: 

1 ēdamkarote. extra virgin olīveļļa
400 grami pērļu kuskus (iepriekš novārīts, atdzesēts un mazliet apliets ar olīveļu, lai būtu irdens)
2 saujas ”baby”, jeb mazās spinātu lapas, sasmalcinātas rupjos gabalos.
300 grami dažādu krāsu ķiršu tomātu sagrieztu uz pusēm.
200 grami svaigas mocarellas, saplēstas pa škiedrai vai sagrieztas kubiņos.
200 grami grillētas papirkas – sagriezta strēmelēs
75 grami mandeļu skaidiņas.
1 sauja sakapātu pētersiļu lapu
1 sauja smalki sakapātu bazilika lapu
1 sauja smalki sakapātu piparmētru lapu
80ml extra virgin olīveļļas
2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
1/2 tējkarotes jūras sāls
1/4 tējkarotes svaigi malti melnie pipari

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 45
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Sajauciet visas sastāvdaļas kopā!
Labu apetīti!

Recepte no restorāna Innocent Cafe. Šefpavārs – Artūrs Oreinis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.