Foto – Anda Krauze

Persiku un jogurta krēms – gards saldais 0

Sastāvdaļas – 400 g jogurta, 240 g persiki, želatīns, 200 ml saldā krējuma, cukurs, piparmētru sīrups, avenes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Auns ir atkarīgs no kafijas, bet Zivis – no alkohola. Kādu atkarību riski dominē katrai no horoskopa zīmēm?
Kokteilis
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus
TV24
Andris Bite: Viņi nav nekādi patvēruma meklētāji – tas ir milzīgs melnais bizness
Lasīt citas ziņas

Jogurtam klāt piegriež persiku gabaliņus. Katliņā divas ēdamkarotes želatīna sajauc ar persiku sīrupu, lai uzbriest. Var jaukt kopā arī ar vēsu ūdeni. Atsevišķā bļodā ielej saldo krējumu, pievieno 4 ēdamkarotes cukura, saputo. Iegūto putukrējumu sajauc ar jogurta un persiku masu, vienmērīgi iecilājot. Katliņu ar želatīnu liek uz uguns, lai tā temperatūra kļūst līdzīga krēma masas temperatūrai. Želatīnu lēnām iejauc krēma masā, līdz masa sāk nedaudz recēt. Iegūto masu lej trauciņos (šajā gadījumā mazās krūzītēs). Krūzītes liek ledusskapī, lai krēms saželē. Kad tas sacietējis, klāt var pieliet dažādus sīrupus (šajā gadījumā tiek izmantots piparmētru sīrups). Dekorēt var ar ogām, piemēram, saldētām avenēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.