Foto – Anda Krauze

Pica Pelīte no pašu gatavotas rauga mīklas 0

Sastāvdaļas rauga mīklai
• 500 g kviešu miltu
• 200 ml ūdens
• 1 ēdamkarote augu eļļas
• 25 g rauga
• ½ tējkarotes sāls

“Nespēju izskaidrot, cik pazemota jūtos…” Stradiņa slimnīcas paciente milzīgo maksu par autostāvvietu uzskata par necilvēcīgu 116
Kokteilis
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
Kokteilis
Šos ēdienus ir aizliegts likt uz galda Vecgada vakarā: Uguns zirgs būs dusmīgs!
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 10 g tomātu mērces
• 10 g majonēzes
• 50 g pīrādziņu gaļas
• 2 g picu garšvielas
• Ķiploka daiviņa
• Siers

Pagatavošana.
Raugu iedrupina bļodā, uzlej siltu ūdeni un maisa, līdz raugs izšķīst. Tad pievieno eļļu, sāli, iemaisa miltus un samīca viendabīgu mīklu. Raudzē vienu stundu. Mīklu sadala desmit daļās un izveltnē plānas ripas, tās liek uz cepešplāts un klāj pildījumu: vispirms tomātu mērci, tad pārējās sastāvdaļas un nobeigumā uzkaisa sarīvētu sieru. Cep +200…+220 °C aptuveni 20–25 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.