Foto – Anda Krauze

Pica Pelīte no pašu gatavotas rauga mīklas 0

Sastāvdaļas rauga mīklai
• 500 g kviešu miltu
• 200 ml ūdens
• 1 ēdamkarote augu eļļas
• 25 g rauga
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Kokteilis
Jaunava nevienam netic, Skorpions nepiedod, bet Ūdensvīrs vienkārši aiziet… Nepieejamāko zodiaka zīmju tops 5
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 10 g tomātu mērces
• 10 g majonēzes
• 50 g pīrādziņu gaļas
• 2 g picu garšvielas
• Ķiploka daiviņa
• Siers

Pagatavošana.
Raugu iedrupina bļodā, uzlej siltu ūdeni un maisa, līdz raugs izšķīst. Tad pievieno eļļu, sāli, iemaisa miltus un samīca viendabīgu mīklu. Raudzē vienu stundu. Mīklu sadala desmit daļās un izveltnē plānas ripas, tās liek uz cepešplāts un klāj pildījumu: vispirms tomātu mērci, tad pārējās sastāvdaļas un nobeigumā uzkaisa sarīvētu sieru. Cep +200…+220 °C aptuveni 20–25 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.