Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto
Foto – Shutterstock

Pieci saimnieces Ārijas padomi produktu glabāšanai ledusskapī 0

Riekstus labāk pirkt jau izlobītus – tad par to kvalitāti var pārliecināties savām acīm. Ja uzreiz neizlieto, atlikušos ieber saldēšanai paredzētos polietilēna maisiņos un liek saldētavā. Tur tos var turēt līdz pat astoņiem mēnešiem, turpretī ledusskapī – četrus mēnešus.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pupas un zirņus glabā hermētiski noslēdzamās burkās līdz pat nākamajai ražai. Glabājot audekla maisos, tajos ieliek asā pipara pāksti, kas atbaidīs kukaiņus. Pirms lietošanas pākšaugus ieber ūdenī, lai svešķermeņi, pelējuma sēne vai kukaiņi uzpeld virspusē.

Sviests jāglabā slēgtā traukā vai jāietin polietilēna plēvē, lai tas neuzsūktu apkārtējo produktu smaržu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Olas ledusskapja režģīšos glabā ar smailāko galu uz leju – tad dzeltenums atradīsies centrā un nesaskarsies ar olā esošo gaisa spilventiņu.

Citrusaugļus jācenšas izlietot pēc iespējas ātrāk. Lai uzglabātu kādu laiciņu, tos ietin sausā papīrā, liek kastītē vai polietilēna maisiņā un ievieto ledusskapī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.