Agnese Drunka
Agnese Drunka
Foto – Anda Krauze

Pareizi elpo. Nesen skrēju kā vāvere ritenī, jo bija jāapvieno darbs radio, televīzijā, ģimene un mazs bērns. Taču šis komplekts no manis ne tikai ņēma, bet arī deva. Vadot radioraidījumu “Ģimenes studija”, intervēju daudz zinīgu un interesantu cilvēku, kuru padomi palīdz arī man. Tā, sarunājoties ar jogas speciālistiem, uzzināju, kā pareizi jāelpo, lai pieklusinātu stresu un nomierinātos. Tos izmantoju pirms tiešraidēm, kad pārņem lampu drudzis. Pirms ētera ieeju tualetē, lai kolēģiem nebūtu jāskaidro, ko es daru, un vairākas reizes mierīgi un dziļi ieelpoju un tāpat izelpoju. Man tas palīdz. 2


Novērtē līdzcilvēkus. Man ir paveicies ar ģimeni, ar tuvākajiem cilvēkiem un kolēģiem. Viņi balsta mani un ļauj sevi balstīt.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
Lasīt citas ziņas

Dažkārt ar kolēģiem esmu vairāk kopā nekā ar ģimeni. Tā bija, kad gatavojāmies TV3 jaunās sezonas sākumam un “Bez tabu” 15. dzimšanas dienai, kad vairākas dienas bijām izbraukumā, strādājot no astoņiem rītā līdz desmitiem vakarā. Jā, nogurām, bet arī smējāmies, līdz sāka sāpēt vaigu un vēdera muskuļi.

No rīta pamostoties, es smagi nenopūšos, ka jāiet uz darbu, jo daru to, kas man patīk, un man apkārt ir cilvēki, ar kuriem man ir viegli darīt to, kas man patīk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasporto. Sportiskām aktivitātēm pievēršos viļņveidīgi, jo esmu baigā sliņķe! Es zinu, kas man rada prieku, bet tam vajadzīgs laiks un gribēšana. Tomēr apziņa, ka jābūt atbildīgai par sevi, savu fizisko formu un pašsajūtu, liek izkustēties.

Aizrauj ūdens aerobika, jo baseinā jūtos kā zivs ūdenī. Ja arī kāds no vingrinājumiem nesanāk, manu tizlošanos redz tikai trenere, bet pārējie nemaz nemana, kas notiek zem ūdens. Šovasar ar māsu izmēģinājām, kā ir airēties uz SUP dēļa. Sanāca un patika! Vēlreiz gribu pamēģināt karsto jogu. Kad to pirmoreiz apmeklēju, izjutu diskomfortu. Pēc tam sapratu, kāds tam iemesls. Gaidīju meitiņu, bet grūtniecēm karstā joga nav ieteicama. Iedvesmo henna. Ar to iepazinos, pateicoties HennaGuru Inesei Dāvidsonei. Viņa savulaik bija mana kolēģe, bet nu jau kādu laiku ir atradusi savu kaislību hennu, un ar to inficējusi arī mani. Henna – tā ir ļaušanās hennas māksliniecei, kas pati pagatavojusi dabīgu hennas pastu, kuras smarža ir iedvesmojoša un nomierinoša vienlaikus. Tie ir raksti, kas piemeklēti tieši man. Tās ir skaistas rokas un spēks manī. Ar hennu rotāta, es jūtos īpaša un esmu pārliecināta, ka zīmējumā iekodētais strādā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.