Foto – Valdis Semjonovs

Pikantā biešu krēmzupa ar putotu kazas sieru 0

Sastāvdaļas
• 300 g biešu
• 20 g ķiploku
• 10 g svaiga čili
• 20 g šalotes sīpolu
• 20 g kazas siera
• 20 ml saldā krējuma
• Sāls pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem 163
“Tas ļoti traucēja!” Koncerta apmeklētāji aicina svētkos iedalīt īpašas vietas lielākajiem staigātājiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus, ķiplokus, bietes notīra, uzbārsta sāli, uzslaka eļļu un apcep cepeškrāsnī +180…+200 °C aptuveni 15 minūtes. Pēc tam sablendē un uzkarsē.

Kazas sieru saputo ar saldo krējumu. Šķīvī lej sablendēto biešu krēmzupu, pievieno saputotā kazas siera bumbiņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.