
Foto – Valdis Semjonovs
Pikantā biešu krēmzupa ar putotu kazas sieru 0
Sastāvdaļas
• 300 g biešu
• 20 g ķiploku
• 10 g svaiga čili
• 20 g šalotes sīpolu
• 20 g kazas siera
• 20 ml saldā krējuma
• Sāls pēc garšas
Reklāma
Reklāma
Jūties dusmīgs, ja citam sanāk, bet tev nē? Šajos datumos dzimušie visbiežāk apskauž citu cilvēku panākumus
Francijas slimnīcas saņem pavēli sagatavoties karam: atklātas nopludinātās vēstules detaļas un konkrēts termiņš
2
12 slepeni vīriešu ieradumi: ko viņi dara, kad neviens neredz?
Pagatavošana.
Sīpolus, ķiplokus, bietes notīra, uzbārsta sāli, uzslaka eļļu un apcep cepeškrāsnī +180…+200 °C aptuveni 15 minūtes. Pēc tam sablendē un uzkarsē.
Kazas sieru saputo ar saldo krējumu. Šķīvī lej sablendēto biešu krēmzupu, pievieno saputotā kazas siera bumbiņu.