Foto – Valdis Semjonovs

Pikantā biešu krēmzupa ar putotu kazas sieru 0

Sastāvdaļas
• 300 g biešu
• 20 g ķiploku
• 10 g svaiga čili
• 20 g šalotes sīpolu
• 20 g kazas siera
• 20 ml saldā krējuma
• Sāls pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Jūties dusmīgs, ja citam sanāk, bet tev nē? Šajos datumos dzimušie visbiežāk apskauž citu cilvēku panākumus
Francijas slimnīcas saņem pavēli sagatavoties karam: atklātas nopludinātās vēstules detaļas un konkrēts termiņš 2
12 slepeni vīriešu ieradumi: ko viņi dara, kad neviens neredz?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus, ķiplokus, bietes notīra, uzbārsta sāli, uzslaka eļļu un apcep cepeškrāsnī +180…+200 °C aptuveni 15 minūtes. Pēc tam sablendē un uzkarsē.

Kazas sieru saputo ar saldo krējumu. Šķīvī lej sablendēto biešu krēmzupu, pievieno saputotā kazas siera bumbiņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.