Foto – Valdis Semjonovs

Pikantā biešu krēmzupa ar putotu kazas sieru 0

Sastāvdaļas
• 300 g biešu
• 20 g ķiploku
• 10 g svaiga čili
• 20 g šalotes sīpolu
• 20 g kazas siera
• 20 ml saldā krējuma
• Sāls pēc garšas

Reklāma
Reklāma
atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
RAKSTA REDAKTORS
“Es sakožu zobus un maksāju,” 83 gadus vecu pensionāri Rīgā piespiež atteikties no beztermiņa īres līguma 70
“Neiet mums viegli…” Politoloģe Ilga Kreituse pārcietusi smagu operāciju
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus, ķiplokus, bietes notīra, uzbārsta sāli, uzslaka eļļu un apcep cepeškrāsnī +180…+200 °C aptuveni 15 minūtes. Pēc tam sablendē un uzkarsē.

Kazas sieru saputo ar saldo krējumu. Šķīvī lej sablendēto biešu krēmzupu, pievieno saputotā kazas siera bumbiņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.