Foto – Aija Geida

Pikanta grūbu zupa ar kokosriekstu pienu 0

Sastāvdaļas
• 200 g grūbu
• 70 g ķirbja
• 2 burkāni
• 2 kartupeļi
• 200 g žāvētas vistas gaļas
• 200 ml kokosriekstu piena
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes kurkumas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes maltas paprikas
• šķipsniņa aso piparu
• ½ – ⅔ tējkarotes sāls
• pasniegšanai – zaļumi

Reklāma
Reklāma
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
RAKSTA REDAKTORS
“Šķita, ka trakākais nu jau aiz muguras…” Auto “ideālā stāvoklī” jeb pirkums, kas pārvērtās par mācību mūžam
“Zīdainis atrasts ietīts dvielī, melnā atkritumu maisā skapī” – policija arestē studenti, kas slēpusi mirušu jaundzimušo
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Grūbas izmērcē un izvāra mīkstas. Dārzeņus sagriež gabaliņos, vistas gaļu – strēmelēs. Pannā uzkarsē eļļu, ātri (30 sekundes) apcep garšvielas, pieliek dārzeņus un apcep. Katlā uzvāra litru ūdens, pieber apceptos dārzeņus un vāra, līdz tie mīksti. Pievieno grūbas, pielej kokosriekstu pienu, pieliek vistas gabaliņus, pieber sāli un uzvāra. Pasniedz ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.