Foto – Aija Geida

Pikanta grūbu zupa ar kokosriekstu pienu 0

Sastāvdaļas
• 200 g grūbu
• 70 g ķirbja
• 2 burkāni
• 2 kartupeļi
• 200 g žāvētas vistas gaļas
• 200 ml kokosriekstu piena
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes kurkumas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes maltas paprikas
• šķipsniņa aso piparu
• ½ – ⅔ tējkarotes sāls
• pasniegšanai – zaļumi

Reklāma
Reklāma
Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Siliņa gatava lauzt izdienas pensiju veco kārtību: “Nevaram atļauties, ka prokurors 50 gados pamet darbu”
Kokteilis
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Grūbas izmērcē un izvāra mīkstas. Dārzeņus sagriež gabaliņos, vistas gaļu – strēmelēs. Pannā uzkarsē eļļu, ātri (30 sekundes) apcep garšvielas, pieliek dārzeņus un apcep. Katlā uzvāra litru ūdens, pieber apceptos dārzeņus un vāra, līdz tie mīksti. Pievieno grūbas, pielej kokosriekstu pienu, pieliek vistas gabaliņus, pieber sāli un uzvāra. Pasniedz ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.