Foto: Aija Geida

Pikanta mērcīte ar ķiplokiem un Indijas riekstiem 0

Sastāvdaļas
• 4 ziloņķiploka daiviņas
• 60 g Indijas riekstu
• 80 ml ūdens
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 ēdam­karotes citrona sulas
• ½ ķiploka daiviņas
• Dažas salvijas lapiņas
• Zariņš rozmarīna

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes atgūstas no grūtajiem laikiem: tās drīz tiks vaļā no savas “melnās svītras”
“Latvijai tuvojas…” Alvis Hermanis izsaka mīklainu paziņojumu, radot satraukumu sabiedrībā
“Esmu atbraucis uz mājām…” Modris Konovalovs raudot publicē sirdi plosošu video 43
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Riekstus pusstundu izmērcē ūdenī. Ziloņķiploku notīra, sagriež šķēlītēs un apcep. Parasto ķiploku notīra un smalki sakapā. Visas sastāvdaļas liek blenderī un samaisa līdz viendabīgai masai. Atkarībā no tā, kā izmērcēti Indijas rieksti, var būt nepieciešams pievienot nedaudz ūdens. Mērce sader ar grilētiem dārzeņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.