Foto – Anda Krauze

Pikanta uzkoda – marinēts siers 0

Marinēts siers – vienkāršs veids, kā sagādāt garšīgu pārsteigumu Līgo svētku ciemiņiem, kuri, protams, no Jāņu mātes prasīs sieru!

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas:

“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
Lasīt citas ziņas

• Siers (Krievijas, Holandes, Mālpils vai Talsu ritulis),

• baziliks,

• timiāns,

• rukola,

• ķiploki,

• čili,

• valrieksti,

• citrona sula,

• olīvas bez kauliņiem,

• sojas mērce,

• olīveļļa,

• pipari,

• sāls.

Kā gatavot?

Lai pagatavotu marinādi, baziliku, timiānu, rukolu, ķiplokus, čili un valriekstus sablendē, pievieno citrona sulu, sojas mērci, olīveļļu, piparus, sāli un olīvas bez kauliņiem. Sieru sagriež nelielos gabaliņos, liek stikla burciņā ar vāku, uzlej marinādi un notur dienu vai divas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Marinēto sieru var pievienot salātiem vai ēst vienu pašu, bet marinādi izmantot salātu mērcei.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.