Pikantā želeja 0

Sastāvdaļas:  1 kg ogu pēc izvēles: baltās vai sarkanās jāņogas, upenes, 300 ml ūdens, 2 kanēļa standziņas, 6 krustnagliņas, 1 neliels ingvera gabaliņš, 2 zvaigžņu anīsi, 4 tējkarotes baltvīna etiķa, “Dansukker” želejas cukurs “Multi”.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
Lasīt citas ziņas

Tīras ogas liek katlā kopā ar visām garšvielām. Vāra apmēram 15 minūtes, tad caur marlīti nokāš, izmērot iegūtās masas tilpumu. Ielej atpakaļ katliņā, pievieno etiķi un uz katriem 100 ml šķidruma pieliek tikpat daudz cukura “Multi”. Želeju uzvāra, nosmeļ putas un pilda burkās.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.