Pikantais jēra stilbiņš ar dārzeņiem
 0

Sastāvdaļas:Jēra stilbiņš, burkāni, zirņu pākstis. Marinādei: romiešu ķimenes, čili pipari, malti melnie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
VIDEO. “Cepuri nost, grūtākais teikums TV vēsturē!” Soctīklotāji sajūsmā par ziņu diktores Vondas prasmīgo dikciju
Lasīt citas ziņas

Jēra stilbiņu sadala, ieberzē ar romiešu ķimenēm, čili pipariem, sāli un melnajiem pipariem. Uz karstas pannas strauji apcep. Pēc tam pusstundu turpina cept 120 – 130 grādus karstā cepeškrāsnī. Nelielus burkāniņus un jauno zirņu pākstis uz pāris minūtēm iemērc karstā ūdenī. Kad jēra gaļa gatava, to noliek atpūsties. Pa to laiku burkānus un zirņu pākstis apviļā jēra gaļas cepeša sulā. Dārzeņus un gaļu kārto uz šķīvja. Pārlej ar jēra gaļas mērci.

 

Gatavoja kafejnīcas “Illy” pavārs Valdis Matvejs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.