Foto: Aija Geida

Pikantās tortillas – uzkoda pie alus 0

Sastāvdaļas
• 12 tortillas,
• 250 – 300 g Krievijas siera,
• 3 ēdamkarotes tomātu pastas,
• 6 ēdamkarotes skābā krējuma,
• 2 lielas ķiploka daiviņas,
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu,
• 1 tējkarote cukura,
• ½ tējkarotes sāls,
• zaļumi.

Reklāma
Reklāma
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
“Bērns atnāk no mūzikas skolas ar pušumu uz muguras no skolotājas…” sašutusi mamma brīdina citus vecākus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vispirms uz +200 °C uzliek sildīties cepeškrāsni, tad pagatavo mērcīti, sajaucot skābo krējumu ar tomātu pastu un pievienojot maltus melnos piparus, sāli, cukuru un sakapātus ķiplokus. Rūpīgi izmaisa, līdz cukurs izkusis. Uz rupjas rīves sasmalcina Krievijas sieru. Ņem tortillas plāksni, apsmērē ar mērci, pārkaisa ar sieru un zaļumiem un uzliek otru tortillu, kas pirms tam nedaudz apsmērēta ar mērcīti. Mazliet piespiež un sagriež 6 daļās. Saliek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep uzkarsētajā cepeškrāsnī 7 – 8 minūtes. Uzkodas gatava. Garda gan silta, gan auksta.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.