Foto: Iaroshenko Maryna/Shutterstock

Pikantie kabaču salāti 0

Sastāvdaļas
• 1 kg kabaču
• 2 burkāni
• 2 lieli tomāti
• 1 sarkanā paprika
• 3–4 ķiploka daiviņas
• 1 sarkanais čili
• 1 ēdamkarote sinepju sēklu
• sauja bazilika lapu
• 100 ml augu eļļas
• 3 ēdamkarotes 9% galda etiķa
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 ēdamkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus, tomātus un papriku sagriež mazos gabaliņos, burkānus sarīvē, ķiploka daiviņas un čili sasmalcina. Visu liek katlā, pieber sinepju sēklas, sāli, cukuru, pielej eļļu. Uzvāra un, reizēm apmaisot un neuzliekot vāku, dārzeņus karsē uz lēnas uguns 40–45 minūtes. Vārīšanas vidū pievieno sasmalcinātu baziliku. Kad dārzeņi mīksti, pielej etiķi, minūti vēl pavāra. Ja nepieciešams, var vēl pievienot cukuru un sāli.

Liek izkarsētās burkās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.