Foto: Aija Geida

Pīlādžu–mežrozīšu ievārījums 0

Sastāvdaļas
• 500 g mežrozīšu paaugļu
• 100 g pīlādžogu
• 600 g cukura
• 300 ml ūdens

“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Vēl viens pārliecinošs Lavrova paziņojums par ASV miera plānu: lūk “svētais septītnieks”
Kokteilis
Skaitļi nemelo: šajos 3 datumos dzimušajiem šūpulī likts kaut kas, ko citi pat iemācīties nevar
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pīlādžogas attīra un nomazgā. Mežrozīšu paaugļus nomazgā, nosusina, pārgriež uz pusēm, izņem sēkliņas un rūpīgi iztīra matiņus. To vieglāk izdarīt gataviem augļiem (bet ne mīkstiem), jo zaļie asie matiņi ļoti stingri turas klāt. Attīrītus augļus rūpīgi nomazgā aukstā ūdenī (vismaz 6–8 ūdeņos), kamēr vairs pa virsu nepeld asie matiņi. Pēc tam augļus kopā ar pīlādžogām samaļ gaļas mašīnā. Iegūto masu liek katlā, pieber cukuru, pārlej ūdeni un vāra uz nelielas uguns 45 minūtes, līdz masa sabiezē. Sapilda burciņās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.