Foto: Fotolia

Pildīta omlete Džeimija Olivera gaumē 0

Iztīra, sablenderē avokado. Piespiež klāt divu laimu sulu, sasmalcina kinzu, pievieno jogurtu un nedaudz eļļas, blenderē, kamer izveidojas vienmērīga masa. Pievieno garšvielas

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

Nomizo sīpolu un burkānu, smalki sarīvē, tad smalki sagriež kāpostu. Ļoti smalki sasmalcina čili pāksti un visu sajauc lielā bļodā. Pievieno atlikušās koriandra lapas, tad pārlej ar avokado mērci un labi sajauc. Atkal pagaršo un pēc vajadzības pievieno garšvielas.

Atsevišķā bļodā sakuļ visas olas, pielejot nedaudz ūdens, pieliek sāli un piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lielu pannu ar nepiedegošu pārklājumu uzkarsē, pagriež karstumu uz vidēju. Uzlej pilienu eļļas, pēc tam – 1/4 olu kulteņa. Izlīdzina pa visu pannu, uzrīvē 1/4 daļu siera un ļauj tam izkust. Tad cep omleti, to neapbrūninot, līdz maiga, zīdaina un gluda – aptuveni 2 minūtes un tikai no vienas puses. Uzslidina uz šķīvja, ar karoti pārliek pāri 1/4 daļu avokado un dārzeņu pildījuma, tad rūpīgi uzloka sānus un apgriež otrādi. Pasniedz ar pāris pilieniem laima sulas un šķipsniņu kinzas.

Sagatavots pēc jamieoliver.com

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.