Foto – Bonappetit.lv

Pildītas olas “Pavasaris” 2

Pagatavošana
Olas nolobīt un sagriezt uz pusēm. Izņemt olu dzeltenumus. Olu pusītes kārto uz šķivja.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Zaļos zirnīšus atkausē un sablendē ar svaigo sieru, pāris olu dzeltenumiem un rīvētu sieru. Pievieno sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Rūpīgi sajauc un pilda sagatavotās olu pusītēs.

Ķilavas, ja nepieciešams, iztīrīt un sagriezt gareniski uz pusēm.
Pildītās olas dekorē ar ķilavām un zaļumiem.
Mūsu izmaiņas. Mēs zaļos zirnīšus nevārījām, jo atkausēti zirnīši tāpat ir mīksti. Sviesta vietā izmantojām svaigo sieru ar mārrutkiem – tā mēs padarījām ēdienu liesāku un izrādījās, ka mārrutki piešķir vēl vienu interesantu toni šajā garšu virpulī.
Avots:garšigalatvija.lv

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.