Foto-Shutterstock

Pildītas reņģu filejas ar tomātu marinādi 0

Sastāvdaļas
• Reņģes
• Eļļa

Mīklai
• 1 ola
• 1 ēdamkarote miltu
• 1 ēdamkarote ūdens

Reklāma
Reklāma
Kad visas bikses spiež: kāpēc ar gadiem vēders kļūst apaļāks un kā to apturēt – padomi, kas patiešām strādā
Baiss atklājums satricina Lielbritāniju: noskaidrots, ka jaunās izlūkdienesta vadītājas vectēvs bijis bēdīgi slavenais “Miesnieks”
Tas sāksies 6. jūlijā un ilgs 30 dienas pēc kārtas: Eiropā gaidāmi laikapstākļu pavērsieni un anomālijas
Lasīt citas ziņas

Marinādei
• 100 ml ūdens
• 0,5 l tomātu pastas
• 2 ķiploka daiviņas
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 tējkarote zivju garšvielu
• 1 tējkarote etiķa esences

Pagatavošana.
Reņģes iztīra, izņem asakas, muguras daļu neatgriež. Vidū iekaisa sāli un garšvielas, pilda ar marinētiem gurķiem vai sīpoliem, vai sieru, var ieziest sinepes. Tad iemērc sagatavotā mīklā (1 ola, 1 ēdamkarote miltu, 1 ēdamkarote ūdens), uzkaisa sāli un cep uz pannas eļļā. Kārto traukā un pārlej ar tomātu marinādi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Var izmantot arī majonēzes marinādi. Tai nepieciešams 0,5 l ūdens, 1 paciņa Provansas majonēzes, 2 ķiploka daiviņas, 2 tējkarotes etiķa esences, 1 ēdamkarote cukura. Uz izceptajām zivīm lej karstu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.