Foto-Shutterstock

Pildītas reņģu filejas ar tomātu marinādi 0

Sastāvdaļas
• Reņģes
• Eļļa

Mīklai
• 1 ola
• 1 ēdamkarote miltu
• 1 ēdamkarote ūdens

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Lasīt citas ziņas

Marinādei
• 100 ml ūdens
• 0,5 l tomātu pastas
• 2 ķiploka daiviņas
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 tējkarote zivju garšvielu
• 1 tējkarote etiķa esences

Pagatavošana.
Reņģes iztīra, izņem asakas, muguras daļu neatgriež. Vidū iekaisa sāli un garšvielas, pilda ar marinētiem gurķiem vai sīpoliem, vai sieru, var ieziest sinepes. Tad iemērc sagatavotā mīklā (1 ola, 1 ēdamkarote miltu, 1 ēdamkarote ūdens), uzkaisa sāli un cep uz pannas eļļā. Kārto traukā un pārlej ar tomātu marinādi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Var izmantot arī majonēzes marinādi. Tai nepieciešams 0,5 l ūdens, 1 paciņa Provansas majonēzes, 2 ķiploka daiviņas, 2 tējkarotes etiķa esences, 1 ēdamkarote cukura. Uz izceptajām zivīm lej karstu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.