Foto-Shutterstock

Pildītas reņģu filejas ar tomātu marinādi 0

Sastāvdaļas
• Reņģes
• Eļļa

Mīklai
• 1 ola
• 1 ēdamkarote miltu
• 1 ēdamkarote ūdens

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Marinādei
• 100 ml ūdens
• 0,5 l tomātu pastas
• 2 ķiploka daiviņas
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 tējkarote zivju garšvielu
• 1 tējkarote etiķa esences

Pagatavošana.
Reņģes iztīra, izņem asakas, muguras daļu neatgriež. Vidū iekaisa sāli un garšvielas, pilda ar marinētiem gurķiem vai sīpoliem, vai sieru, var ieziest sinepes. Tad iemērc sagatavotā mīklā (1 ola, 1 ēdamkarote miltu, 1 ēdamkarote ūdens), uzkaisa sāli un cep uz pannas eļļā. Kārto traukā un pārlej ar tomātu marinādi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Var izmantot arī majonēzes marinādi. Tai nepieciešams 0,5 l ūdens, 1 paciņa Provansas majonēzes, 2 ķiploka daiviņas, 2 tējkarotes etiķa esences, 1 ēdamkarote cukura. Uz izceptajām zivīm lej karstu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.