Foto – Ekaterina Markelova/Shutterstock

Pildīti cepumi ar zefīru un šokolādi 0

Sastāvdaļas
• 200 g lielo zefīru marshmallows
• 200 g šokolādes
• 350 g gaišo cepumu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Lasīt citas ziņas

Marshmallows zefīrus uzdur uz iesma un apbrūnina uz grila oglēm, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini brūni. Svarīgi neapdedzināt un izvēlēties uz grila vietu, kur nav tik spēcīgs karstums. Šokolādes tāfelīti salauž gabaliņos. Uz cepuma uzliek vēl karstu apcepto zefīru, uzber šokolādes gabaliņu, otru cepumu un uzmanīgi saspiež. Ļauj nedaudz atdzist un pasniedz.

Visgardāk, ja ēd kopā ar svaigām ogām vai sagrieztiem augļu gabaliņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.