Pildīti kartupelīši – fantastisks un sātīgs gardums 0

Sastāvdaļas – 6 lieli kartupeļi, sīpols, pētersīļi pēc garšas, 150 g šķiņķa, ēdamkarote sviesta, sāls, melnie malti pipari, malts čili pipars (pēc garšas), 50 g cieta siera, ēdamkarote miltu, ola, lociņi pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus nomazgā un ar visu mizu novāra.

Pētersīļus un lociņus smalki sagriež.

Sīpolu un šķiņķi sagriež kubiciņos un uz pannas sviestā apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kartupeļus nomizo. Pārgriež uz pusēm, izgrebj kartupeļiem viduci un to sagriež mazos gabaliņos. Pievieno apcepto šķiņķi un sīpolus, pētersīļus, lociņus un sarīvētu sieru. Visu ļoti kārtīgi samaisa. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Ar iegūto masu piepilda kartupeļu pusītes. Savieno kopā divas pusītes, lai iznāk kā vesels kartupelis. To apviļā miltos, tad sakultā olā, atkal miltos. Cep eļļā zeltaini brūnus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.