Foto – Aija Geida

Pildīti tomāti ar baziliku 0

Sastāvdaļas
2 porcijas
• 2 lieli tomāti
• 100 g rīvmaizes
• Ēdamkarote sakapātu bazilika lapiņu
• Ēdamkarote olīveļļas
• Ķiploka daiviņa
• ⅛ tējkarotes maltu melno piparu
• Šķipsniņa sāls

Reklāma
Reklāma
Katastrofa ir tuvu: Ukraina rekordlielā ātrumā iznīcina Krievijas naftas pārstrādes rūpnīcas – 12 dienās apturētas piecas
Veselam
Veselīgai zarnu darbībai: 9 dzērieni, kas stiprina mikrobiomu un uzlabo gremošanu
Eiropieši pirmdien sēdēs aiz durvīm – situācija draudīga; Tramps dod mājienu, kurā pusē nostājies 122
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Pannā uzkarsē olīveļļu un strauji apcep sakapātu ķiploku.

Pieber rīvmaizi un apcep, kamēr tā zeltaini brūna.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mazliet atdzesē, pievieno bazilika lapiņas, piparus un sāli.

Tomātus pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu.

Tajos pilda rīvmaizes masu un cep +180 °C aptuveni 15–20 minūtes, līdz tomāti mīksti, bet neizjūk.

Pasniedz ar pesto vai siera un ķiploku mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.