Pildīti tomāti ar rīsiem un gaļu 0

Sastāvdaļas – 12 lieli tomāti, 400 g maltas gaļas (pēc izvēles), glāze rīsu, 3 sīpoli, sāls un pipari pēc garšas, siers vai majonēze.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Receptes
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

Rīsus novāra. Tomātus nomazgā, izgriež viduci.

Sīpolus smalki sagriež un augu eļļā uz pannas apcep. Turpat pannā pievieno malto gaļu un tomātu mīkstumus, visu samaisa un cepina, kamēr iztvaiko liekais šķidrums. Pievieno sāli un piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar sacepto masu pilda tomātus. Kārto cepešpannā un pa virsu uzliek vai nu rīvētu sieru, vai arī piciņu majonēzes.

Cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.