Foto no “Ziemassvētku avīzes”

Tomāti ar pikantu dārzeņu un biezpiena pildījumu 1

Nomazgā tomātus, nogriež tiem “vāciņus” vai pārgriež uz pusēm. Izņem tomāta serdi, tomēr nevajag aizrauties un skrubināt līdz pašai mizai. Iztīrītajos tomātos ieber nedaudz cukura (naža galu), lai tie nebūtu skābi.

Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 62
Kokteilis
Trīs zodiaka zīmes, kas decembrī saņems īpaši “brangas” prēmijas
Lasīt citas ziņas

Pildījums: uz pannas izkausē sviestu, pievieno melno sinepju sēklas. Pagaida, līdz tās uz pannas sāk lēkāt. Pēc tam pievieno pārējās garšvielas – kariju, kuminu, ingveru. Kad garšvielas sviestā apcepušās, uz pannas liek sagrieztu sīpolu, piparu, burkānu.

Apbrūnina un tad pievieno sāli (pēc garšas). Samaisa ar biezpienu un pilda tomātos

CITI ŠOBRĪD LASA

Baibas recepte
Recepte no “Ziemassvētku avīzes”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.