Foto no “Ziemassvētku avīzes”

Tomāti ar pikantu dārzeņu un biezpiena pildījumu 1

Nomazgā tomātus, nogriež tiem “vāciņus” vai pārgriež uz pusēm. Izņem tomāta serdi, tomēr nevajag aizrauties un skrubināt līdz pašai mizai. Iztīrītajos tomātos ieber nedaudz cukura (naža galu), lai tie nebūtu skābi.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Pildījums: uz pannas izkausē sviestu, pievieno melno sinepju sēklas. Pagaida, līdz tās uz pannas sāk lēkāt. Pēc tam pievieno pārējās garšvielas – kariju, kuminu, ingveru. Kad garšvielas sviestā apcepušās, uz pannas liek sagrieztu sīpolu, piparu, burkānu.

Apbrūnina un tad pievieno sāli (pēc garšas). Samaisa ar biezpienu un pilda tomātos

CITI ŠOBRĪD LASA

Baibas recepte
Recepte no “Ziemassvētku avīzes”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.