
Foto-Anda Krauze
Pildīts lavašs 0
Pirms laba laika apritē iegājušajai uzkodai vērā liekama nianse – lavaša “pankūkas” pārsmērēšanai bagātīgi izmantots kausētā siera “Dzintars” klasiskais paveids.
Reklāma
Reklāma
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm
12
Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam
Tā garša jauki sabalsojas ar mazsālīto lasi un avokado. Garšvielu izmantošana vēlama, taču bez pārspīlējumiem.
No Valijas Fišeres recepšu pūra