Foto-Anda Krauze
Pildīts lavašs 0
Pirms laba laika apritē iegājušajai uzkodai vērā liekama nianse – lavaša “pankūkas” pārsmērēšanai bagātīgi izmantots kausētā siera “Dzintars” klasiskais paveids.
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Šausmas Ropažu novadā: “Airbnb” viesi izdemolē viesu māju un apdraud saimnieku dzīvību
3
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Tā garša jauki sabalsojas ar mazsālīto lasi un avokado. Garšvielu izmantošana vēlama, taču bez pārspīlējumiem.
No Valijas Fišeres recepšu pūra



