Pilngraudu kviešu miltu uzpūtenis ar āboliem un vaniļu 0

Nepieciešams: 5 lieli āboli (nomizoti, bez serdēm), 1 l ūdens, 1 vaniļas pāksts, 1 glāze un 2 ēdamkarotes vidēji rupja maluma pilngraudu kviešu miltu, cukurs pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

 

Kā pagatavot?

“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
It kā 31 gadu vecs, taču dzimis šogad jūlijā… Pasauli pārsteidz līdz šim vecākais jaundzimušais
TV24
Majors: “Mani kaut kas aizdomīgs dīda! Vai tik ukraiņi šobrīd kaut ko neslēpj?”
Lasīt citas ziņas

Katlā liek smalki sagrieztus ābolus, pielej ūdeni, iegrieztu vaniļas pāksti un vāra, kamēr āboli mīksti. Pieber rupja maluma pilngraudu kviešu miltus un vāra 7 – 10 minūtes. Pieber cukuru pēc garšas. Atdzesē un saputo. Pasniedz ar pienu.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.