Pilngraudu kviešu miltu uzpūtenis ar āboliem un vaniļu 0

Nepieciešams: 5 lieli āboli (nomizoti, bez serdēm), 1 l ūdens, 1 vaniļas pāksts, 1 glāze un 2 ēdamkarotes vidēji rupja maluma pilngraudu kviešu miltu, cukurs pēc garšas.

 

Kā pagatavot?

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Lasīt citas ziņas

Katlā liek smalki sagrieztus ābolus, pielej ūdeni, iegrieztu vaniļas pāksti un vāra, kamēr āboli mīksti. Pieber rupja maluma pilngraudu kviešu miltus un vāra 7 – 10 minūtes. Pieber cukuru pēc garšas. Atdzesē un saputo. Pasniedz ar pienu.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.