Pilngraudu rudzu maize ar sodu 0
Nepieciešams: pilngraudu rudzu maizes maisījums, 250 ml kefīra/paniņu, 200 ml apelsīnu vai ābolu sulas, 2 ēdamkarotes eļļas, soda.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Visas sastāvdaļas pievieno miltu maisījumam un samaisa. Mīklu liek ietaukotā veidnē vai uz cepamās plāts un cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.