Pilngraudu rudzu maize ar sodu 0

Nepieciešams: pilngraudu rudzu maizes maisījums, 250 ml kefīra/paniņu, 200 ml apelsīnu vai ābolu sulas, 2 ēdamkarotes eļļas, soda.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas pievieno miltu maisījumam un samaisa. Mīklu liek ietaukotā veidnē vai uz cepamās plāts un cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.