Foto-Baiba Buceniece

Piparmētru granitē 0

 

Sastāvdaļas: Baltvīns, dzirkstošais vīns, augļi – zemenes, vīnogas, arbūzs, mango.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

It kā 31 gadu vecs, taču dzimis šogad jūlijā… Pasauli pārsteidz līdz šim vecākais jaundzimušais
RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
Lasīt citas ziņas

1/3 daļu baltvīna lej traukā, iemērc piparmētru lapiņas un atstāj divas stundas ievilkties. Pēc tam klāt pielej 2/3 daļas šampanieša un trauku liek saldētavā, ik pa brīdim apmaisot. Atkarībā no temperatūras saldētavā šis process ilgst 2 – 4 stundas.

Kad dzēriens sasalis, to kārto glāzē. Vienā kārtā liek saldēto dzērienu, dēvētu par granitē, otrā augļus – vīnogas, zemenes, arbūzu, mango. Pirms pasniegšanas pāri lej nedaudz piparmētru liķiera. Rotā ar piparmētru lapiņām.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja kokteiļbāra “Betty Page”  šefpavārs Gatis Maksimovs

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.