Foto-Baiba Buceniece

Piparmētru granitē 0

 

Sastāvdaļas: Baltvīns, dzirkstošais vīns, augļi – zemenes, vīnogas, arbūzs, mango.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

1/3 daļu baltvīna lej traukā, iemērc piparmētru lapiņas un atstāj divas stundas ievilkties. Pēc tam klāt pielej 2/3 daļas šampanieša un trauku liek saldētavā, ik pa brīdim apmaisot. Atkarībā no temperatūras saldētavā šis process ilgst 2 – 4 stundas.

Kad dzēriens sasalis, to kārto glāzē. Vienā kārtā liek saldēto dzērienu, dēvētu par granitē, otrā augļus – vīnogas, zemenes, arbūzu, mango. Pirms pasniegšanas pāri lej nedaudz piparmētru liķiera. Rotā ar piparmētru lapiņām.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja kokteiļbāra “Betty Page”  šefpavārs Gatis Maksimovs

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.